Veelgestelde vragen Uitbreiding accreditatie

Kan ik een spoedaanvraag indienen voor accreditatie of scope uitbreiding?

Vanwege de onafhankelijke rol van de RvA kunnen wij niet ingaan op spoedverzoeken of voorrangsaanvragen voor accreditatie- of uitbreidingsaanvragen. Alle aanvragen worden volgens onze standaard procedures en binnen de gestelde termijnen behandeld. Meer informatie hierover staat in ons document BR002, Beleidsregel Accreditatie.

Hoe kan ik mijn accreditatie uitbreiden binnen dezelfde norm?

Bij een accreditatieaanvraag voor dezelfde norm dient u een aanvraagformulier in.

Hoe kan ik mijn accreditatie uitbreiden met een andere norm?

Een accreditatieaanvraag voor een nieuwe norm wordt behandeld als een aanvraag voor een nieuwe accreditatie.

Hoe verloopt een uitbreidingsonderzoek?

De pagina Accreditatieproces beschrijft hoe een uitbreidingsonderzoek verloopt.