Route

Raad voor Accreditatie

Daalseplein 101
3511 SX Utrecht

RvA kantoor

 

Reist u met het openbaar vervoer?

Het kantoor van de RvA ligt vlakbij het Centraal Station van Utrecht. Het stationsgebied van Utrecht is in ontwikkeling. De komende jaren is er nog veel werk in uitvoering. Toch loopt u nog steeds binnen enkele minuten vanaf station Utrecht Centraal naar ons kantoor.  Plan uw reis hier.

Als u vanaf  Utrecht Centraal te voet komt, is er een korte route die Google Maps niet laat zien:

verlaat het station aan de centrumzijde en loop onder het bollendak door richting Albert Heijn. Loop daar de trappen af naar beneden, rechtdoor langs het Inntel Hotel. Direct na het hotel gaat u links. Voordat u de tunnel inloopt steekt u over naar de voetgangersbrug langs het spoor. Na de voetgangersbrug (trapje af) gaat u direct linksaf onder de poort van de Smakkelaarsburgt door. U loopt een stukje rechtdoor en als u bij de bocht vervolgens onder de gebouwen loopt, bent u op het Daalse Plein. Hier vindt u aan uw linkerhand de ingang. Via de trap of de lift komt u bij de RvA op de vierde verdieping. Gedurende de werkzaamheden is deze route soms wat minder goed te vinden en is de rolstoelroute (hieronder beschreven) aan te raden.

Toegankelijkheid kantoor

De route voor mensen met een rolstoel of scootmobiel loopt via de Catharijnesingel (zie route hieronder). De korte route hierboven beschreven, langs het spoor, bevat een trap. Het pand heeft een rolstoelingang aan de voorzijde.  Er is een lift om naar ons kantoor op de vierde verdieping te komen. Een invalidentoilet is beschikbaar op de begane grond.

Google Maps screenshot van route

Komt u met de auto?

Ons kantoor ligt aan de rand van de Utrechtse binnenstad. De parkeermogelijkheden zijn daardoor beperkt. Mocht u ervoor kiezen om met de auto te komen, dan kunt u gebruikmaken van de volgende parkeergarages:

De parkeergarages zijn op loopafstand van ons kantoor.
Plan hier uw looproute vanaf de garage:

Google Map of Daalseplein 101 3511 SX UTRECHT