Geslaagd RvA-symposium ‘De waarde van vertrouwen’!

Ruim 200 relaties van de RvA verzamelden zich op 3 juni 2019 in TivoliVredenburg voor het symposium De waarde van Vertrouwen. Het symposium stond mede in het teken van het afscheid van Jan van der Poel als bestuurder van de RvA. Wij blikken terug op een inspirerende bijeenkomst.

De waarde van vertrouwen
Nadat Yvonne van Rooy, voorzitter van de raad van toezicht van de RvA, het symposium opende, volgde een ‘inspiriment’ van filosoof en meervoudig TEDx-spreker Ruud Veltenaar over onze wereld in transformatie en de 17 werelddoelen. Als moderator voor deze bijeenkomst introduceerde hij vervolgens gastsprekers Ronnie van Diemen, Bernd Kroon en Femke de Vries. Zij deelden hun inspirerende visies op het (toenemend) belang van georganiseerd vertrouwen in producten en diensten.Tussen de presentaties door werd het publiek verrast met een swingend optreden van het Utrechts studentenkoor Dekoor.

Ter afsluiting van de presentaties vond er een paneldiscussie plaats met een aantal gastsprekers, waar ook Nic Hendriks bij aanschoof. Er werd gediscussieerd over een aantal prikkelende stellingen, waarbij de interactie met het publiek werd gezocht. (Meer informatie over de genoemde gastsprekers vindt u op www.rva.nl/sprekerssymposium).

Afscheid RvA-bestuurder Jan van der Poel
Het symposium stond mede in het teken van het afscheid Jan van der Poel als bestuurder van de RvA. Ruud Veltenaar blikte in een interview met Jan samen terug op de meest memorabele momenten in de afgelopen ruim 17 jaar als RvA-bestuurder. Aansluitend aan dit interview sprak Jan zijn dank uit aan alle aanwezigen voor hun vertrouwen en de samenwerking in zijn bestuursperiode.

Yvonne van Rooy sloot het programma af met woorden van waardering over de belangrijke rol die Jan heeft vervuld voor de RvA en de kwaliteitsinfrastructuur zowel nationaal als internationaal. Tijdens de borrel was er gelegenheid om het glas te heffen op Jan en om kennis te maken met het nieuwe bestuursteam van de RvA: Roeland Nieuweboer en Joep de Haas.

Onderstaande foto’s geven een impressie van het symposium. Wij verwachten op korte termijn een extra nieuwsbericht op onze nieuwspagina te publiceren met daarin nog meer foto’s en eventueel beschikbaar presentatiemateriaal van gastsprekers.

 

Fotografie: Carilijne Pieters

Mogelijk vindt u dit ook interessant:
Nieuwsbericht: Nieuw bestuursteam RvA
Nieuwsbericht: Publieksverslag RvA 2018

Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief, met daarin onder andere: nieuwe accreditaties, internationale ontwikkelingen en interessante vacatures. Of volg ons via LinkedIn.