RvA sluit reeks klantbijeenkomsten succesvol af in Zwolle

Op 4 februari vond in Zwolle de laatste RvA-Klantbijeenkomst plaats. Het betrof een goedbezochte bijeenkomst met veertien deelnemers die diverse medische- en testlaboratoria en inspectie-instellingen vertegenwoordigden.

Deelnemers_tijdens_klantbijeenkomst_in_Zwolle

Tijdens deze zogeheten ‘onderweg-naar-huis-bijeenkomst’ ging de RvA in gesprek met klanten om kennis met elkaar te maken en om te praten over de dienstverlening en samenwerking met de RvA. Eerder vonden er al twee geslaagde klantbijeenkomsten plaats in Utrecht en Eindhoven. Na deze derde bijeenkomst is een optimaal beeld ontstaan van behoeften en verbeterpunten in de dienstverlening en samenwerking. En welke positieve aspecten de klanten vooral willen blijven ervaren.

De uitkomsten van alle drie de bijeenkomsten worden geëvalueerd en vervolgens gebruikt om onze processen te optimaliseren. Roeland Nieuweboer, voorzitter van de Raad van Bestuur, zegt hierover:

“We gaan alle opmerkingen vanuit alle drie de klantbijeenkomsten bekijken. Daar zitten ongetwijfeld verbeterpunten tussen die we direct kunnen implementeren. Andere vragen mogelijk om een nadere analyse. Deze zomer koppelen wij aan de deelnemers terug wat we met hun feedback hebben gedaan.

​Ik denk dat dit soort bijeenkomsten een enorme waarde heeft voor zowel de RvA als voor klanten. We merkten dat het klanten de gelegenheid geeft om hun ervaringen in deze setting vrijuit met ons te kunnen delen. En dat dat soms zelfs opluchting geeft of helderheid schept door er met elkaar over in gesprek te gaan. We danken iedereen voor hun deelname en we verwachten in de toekomst nog vaker van dit soort bijeenkomsten te organiseren”.

Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief, met daarin onder andere: nieuwe accreditaties, internationale ontwikkelingen en interessante vacatures. Of volg ons via LinkedIn.