RvA-publieksverslag 2019: ‘Met vertrouwen vooruit’

De Raad voor Accreditatie heeft zijn publieksverslag over 2019 gepubliceerd. Het verslag geeft een beeld van onze activiteiten in 2019 en de ontwikkelingen op het gebied van conformiteitsbeoordeling. Dit jaar is het thema Met vertrouwen vooruit.

content_met_vertrouwen_vooruit_cover-e1627028263530

Gerechtvaardigd vertrouwen
In een wereld die steeds complexer wordt, zien we de behoefte aan vertrouwen groeien. Binnen de kwaliteitsinfrastructuur betekent dat vertrouwen in het werk van geaccrediteerde instanties. Als RvA zorgen we ervoor dat dit vertrouwen gerechtvaardigd is. In dit publieksverslag laten wij zien hoe de RvA dit doet.

Belanghebbenden aan het woord
In dit publieksverslag komen verschillende belanghebbenden bij het werk van de RvA aan het woord: Femke de Vries (&samhoud), Willemijn Noordhoek (ministerie van Economische Zaken en Klimaat), Claudia Pronk-Admiraal (Atalmedial), Gerard Kerkman (HDI Global SE en lid van het adviespanel belanghebbenden van de RvA) en Andreas Steinhorst (European co-operation for Accreditation). Waar ligt volgens hen de toegevoegde waarde van accreditatie?

Nieuw bestuursteam kijkt met vertrouwen vooruit
Verder was 2019 het jaar waarin er een bestuurswissel bij de RvA plaatsvond. In dit publieksverslag stelt het nieuwe bestuursteam zich kort voor. Zij zijn samen met collega’s, klanten en andere partijen voortvarend aan de slag gegaan en kijken daarbij met vertrouwen vooruit.

Bekijk het publieksverslag en het financieel jaarverslag:
Publieksverslag 2019
Financieel jaarverslag 2019

Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief, met daarin onder andere: nieuwe accreditaties, internationale ontwikkelingen en interessante vacatures. Of volg ons via LinkedIn.