Uitnodiging! Kom naar het Strategisch Adviesforum Duurzaamheid

Denk en praat mee over duurzaamheid in de kwaliteitsinfrastructuur op 15 november tijdens het RvA Strategisch Adviesforum Duurzaamheid.

Duurzaamheid staat hoog op de agenda bij bedrijven, organisaties en overheden. En dat is niet voor niets, want de wereld is volop in beweging en het is tijd voor actie.

Welke rol heeft de kwaliteitsinfrastructuur in onze samenleving als het gaat om ontwikkelingen voor een duurzame samenleving voor toekomstige generaties? Bij wie moet welke verantwoordelijkheid liggen?

Ben je als Sustainability Officer, Programmamanager Duurzaamheid of R&D manager (mede)verantwoordelijk voor het ontwikkelen van het duurzaamheidsbeleid in uw organisatie of ben je hier op een andere manier nauw bij betrokken? Kom dan naar het Strategische Adviesforum op 15 november 2023 en praat en denk mee over kansen en mogelijkheden in de kwaliteitsinfrastructuur die bijdragen aan een duurzame samenleving. Je gaat gegarandeerd naar huis met inspiratie en nieuwe ideeën.

U kunt zich t/m dinsdag 7 november 2023 aanmelden. Registreer nu.
Vanwege de invulling van het programma kunnen maximaal 50 personen deelnemen.

Naast de vaste deelnemende partijen als de brancheorganisatie voor certificatie- en inspectie instellingen (NVCi), branchevereniging van geaccrediteerde laboratoria en kalibratie- en inspectie-instellingen (Fenelab), Nationaal Metrologische Instituut (VSL), een afvaardiging van de medische laboratoria, de Vereniging van Schemabeheerders, het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat en het Nederlands Normalisatie Instituut (NEN) nodigen we meerdere marktpartijen en overheidsorganisaties uit.

Programma
Deze middag gaan we met elkaar in gesprek en aan de slag tijdens break-outsessies. Bovendien mogen we rekenen op boeiende bijdragen. R&D manager Niels Heijman van de bekende Dopper vertelt over circulaire economie en sociale duurzaamheid en Wouter Scheepens van Steward Redqueen en directeur a.i. van MVO Nederland gaat in op het belang van duurzaamheid binnen de kwaliteitsinfrastructuur. Christiaan Kraaijenhagen van Innoboost begeleidt met veel enthousiasme de brainstorm- en discussiesessie. Na aanmelding ontvang je het programma.

Locatie en tijd
Het Strategisch Adviesforum Duurzaamheid vindt plaats op 15 november 2023 bij Anafora in Utrecht. Het programma duurt van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Vragen?
Als je meer informatie wenst of vragen hebt, kun je contact opnemen met Caroline Dorrestijn via caroline.dorrestijn@rva.nl.