NEN 4400

Bent u expert op het gebied van NEN 4400? Bent u bovendien bereid om een aantal dagen per jaar op freelance basis voor ons te werken? Dan komen we graag met u in contact!

NEN 4400-1 bevat eisen voor het toetsen en beoordelen van in Nederland gevestigde ondernemingen die arbeidskrachten beschikbaar stellen, en van (onder)aannemers om vast te stellen dat deze zó zijn ingericht dat daaruit voortvloeit dat aan verplichtingen uit arbeid wordt voldaan.

Uw werkzaamheden

U wordt op projectbasis ingezet om jaarlijks een aantal inspectie-instellingen te beoordelen die onder accreditatie vallen van de RvA. Deze organisaties zijn geaccrediteerd voor de NEN 4400 en het SNA schema betreffende de personeels-, loon- en financiële administratie van uitleners en onderaannemers gevestigd in Nederland en in het buitenland. We verwachten u ongeveer 10 dagen per jaar in te kunnen zetten.

Uw profiel

 • U bent opgeleid in een financiële richting op ten minste hbo niveau en heeft daarnaast werkervaring opgedaan op gebied van personeels-, loon- en financiële administratie bij ondernemingen die arbeidskrachten beschikbaar stellen.
 • U heeft kennis van de volgende relevante documenten:
  • NEN 4400-1: bevat eisen voor het toetsen en beoordelen van in Nederland gevestigde ondernemingen die arbeidskrachten beschikbaar stellen, en van (onder)aannemers om vast te stellen dat deze zó zijn ingericht dat daaruit voortvloeit dat aan verplichtingen uit arbeid wordt voldaan.
  • NEN 4400-2: bevat eisen voor het toetsen en beoordelen van in het buitenland gevestigde ondernemingen die arbeidskrachten beschikbaar stellen, en van (onder)aannemers om vast te stellen dat deze zó zijn ingericht dat daaruit voortvloeit dat aan verplichtingen uit arbeid wordt voldaan.
 • U bent bekend met SNA-keurmerk voor de uitzendsector en aannemers van werk.
 • U heeft bij voorkeur ervaring met audits.

Heeft u vragen?

Over de RvA

Beoordelingen van de RvA strekken zich uit over alle denkbare werkgebieden. We zijn daarom doorlopend op zoek naar externe specialisten: deskundigen die we op freelance basis kunnen inzetten bij de beoordeling van conformiteitverklarende organisaties en laboratoria.

Bekijk het filmpje over de werkzaamheden als expert voor RvA.

Wat bieden we u?

 • Een unieke manier om kennis uit te wisselen met collega’s binnen uw vakgebied
 • Een bredere blik op uw eigen werkterrein, door meer kennis van de norm
 • Interessante freelance werkzaamheden bij zeer uiteenlopende organisaties
 • De mogelijkheid om actief bij te dragen aan een breed maatschappelijk belang

Reageer op deze opdracht

Name(Vereist)
Uw e-mailadres(Vereist)
Consent(Vereist)