Entomologie: plant-dier interactie

Bent u expert op het gebied van entomologie/plant-dier interactie, in het bijzonder in het identificeren van arthropoda (geleedpotigen)? Bent u bereid om een beperkt aantal dagen per jaar op freelance basis voor ons te werken? Dan komen we graag met u in contact!

Uw werkzaamheden

U wordt op projectbasis ingezet om een zeer beperkt aantal laboratoria te beoordelen die accreditatie van de RvA in dit expertisegebied bezitten.

Uw profiel

  • U hebt uitgebreide werkervaring opgedaan op het gebied van entomologie.
  • U hebt ervaring met het morfologisch identificeren van arthropoda (met name larven en poppen).
  • U beschikt over HBO-werk en denkniveau.
  • Het is een pré indien u bezit over kennis van de norm ISO 17025 en de relevante richtlijnen, zoals Fytorichtlijn (2000/29/EG) en Plantgezondheidsverordening (EU) 2016/2031.
  • Het is een pré indien u bekend bent met accreditatie en u heeft bij voorkeur ervaring opgedaan met het uitvoeren van interne audits.

Wat bieden we u?

  • Een unieke manier om kennis uit te wisselen met collega’s binnen uw vakgebied.
  • Een bredere blik op uw eigen werkterrein, door meer kennis van de norm.
  • Interessante freelance werkzaamheden bij zeer uiteenlopende organisaties.
  • De mogelijkheid om actief bij te dragen aan een breed maatschappelijk belang.

Over de RvA

Burgers en bedrijven willen kunnen vertrouwen op de kwaliteit van producten en diensten. Met accreditatie verrijken wij dat vertrouwen.

Dagelijks beoordelen wij de competente, consistente en onpartijdige bedrijfsuitoefening van bedrijven en instellingen. Deze bedrijven en instellingen testen, inspecteren en certificeren. Zij hebben een cruciale rol in de kwaliteit van producten en diensten. Met accreditatie laten bedrijven en instellingen zien dat ze vakkundig en onafhankelijk werken. Diensten en producten die zij testen, inspecteren en certificeren zijn daarmee aantoonbaar van goede kwaliteit en veilig. Accreditatie rechtvaardigt vertrouwen en onderstreept geloofwaardigheid. We zijn daarom doorlopend op zoek naar externe specialisten: deskundigen die we op freelance basis kunnen inzetten bij de beoordeling van conformiteitverklarende organisaties en laboratoria.

Bekijk het filmpje over de werkzaamheden als beoordelaar voor de RvA.

Accepteer alstublieft de voorkeuren, statistieken, marketing cookies opnieuw om deze video te bekijken.

Heeft u vragen?

Reageer op deze opdracht

Naam(Vereist)
Uw e-mailadres(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 10 MB.