RvA brengt bedrijfsbezoek aan TASS International B.V.

Op woensdag 26 februari hebben de raad van toezicht en het bestuur van de RvA een bedrijfsbezoek gebracht aan één van zijn relaties, TASS International B.V. in Helmond. TASS is sinds twee jaar een onderdeel van Siemens.

 

RvA_tijdens_presentatie_TASS

Kernactiviteit van TASS is de ontwikkeling en verkoop van software ten behoeve van de automotive industrie. Daarnaast biedt TASS zelf testfaciliteiten aan. TASS heeft een wereldwijd klantenbestand.

Bij dit gastvrije ontvangst heeft de directeur van TASS International B.V., Gerton van Rooij, in een presentatie de business van TASS en het belang van accreditatie voor de kwaliteitscultuur van de organisatie en bij het internationaal zakendoen uiteengezet. Daarna volgde een rondleiding door Gijs de Rijk, Domain Expert, bij de verschillende testruimtes. De leden van de raad van toezicht en het bestuur hebben het bezoek als inspirerend ervaren.

Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief, met daarin onder andere: nieuwe accreditaties, internationale ontwikkelingen en interessante vacatures. Of volg ons via LinkedIn.