RvA zet nieuwe stap in optimalisatie van digitalisering voor klant en organisatie

Op woensdag 9 oktober heeft de RvA de samenwerking met IT-bedrijf Vancis officieel ingeluid met de ondertekening van een contract. Daarmee is een significante stap gezet in de optimalisering en modernisering van de technische infrastructuur van de RvA. Dit is onder andere nodig voor de ontwikkeling van de digitale rapportagetool voor beoordelingen.

Bestuur_RvA_en_Vancis_tekenen_contract

Samenwerking
Na een intensief aanbestedingsproces is door de RvA en Vancis de wederzijdse keuze gemaakt voor een samenwerking. Vancis zal vanaf heden de RvA ondersteunen in hun streven naar het behouden van en ontwikkelen van een up-to-date automatisering en digitalisering voor klant en organisatie.

Digitale rapportagetool
Om de verschillende (administratieve) stappen in het accreditatieproces beter te faciliteren voor de klant, is de RvA bezig met de ontwikkeling van een digitale rapportagetool. Om deze rapportagetool optimaal te laten functioneren, is een vernieuwde IT-infrastructuur vereist. De RvA zal deze in samenwerking met Vancis tot stand gaan brengen.

Lees meer:
Nieuwsbericht: Geslaagde sessie met klantpanel voor ontwikkeling digitale rapportage

Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief, met daarin onder andere: nieuwe accreditaties, internationale ontwikkelingen en interessante vacatures. Of volg ons via LinkedIn.