RvA verzorgt presentatie tijdens de Fenelab Inspiratiedag

Op 9 oktober vond de eerste Fenelab Inspiratiedag plaats. RvA-bestuursvoorzitter Roeland Nieuweboer was tijdens dit evenement aanwezig en verzorgde samen met Bernd Kroon (voorzitter van Fenelab) een presentatie.

Roeland_Nieuweboer_spreekt_voor_aanwezigen_in_de_zaal

Inspiratiedag
Fenelab is een branchevereniging voor geaccrediteerde laboratoria en kalibratie- en inspectie-instellingen in Nederland. De Fenelab Inspiratiedag is georganiseerd om kennisuitwisseling en inspiratie tussen de commissies en sectoren binnen Fenelab te stimuleren. Op het programma stonden interactieve workshops en presentaties over thema’s die de geaccrediteerde labbranche bezig houden.

Gezamenlijk belang
Roeland Nieuweboer sloot samen met dagvoorzitter Bernd Kroon de dag af met een interactieve presentatie over de RvA. Beiden hebben de ambitie om gezamenlijk de waarde van accreditatie, testen en certificering in beeld te brengen.

Op de LinkedIn-pagina van Fenelab is een video gepubliceerd met een sfeerimpressie van deze dag.

Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief, met daarin onder andere: nieuwe accreditaties, internationale ontwikkelingen en interessante vacatures. Of volg ons via LinkedIn.