RvA-symposium De waarde van vertrouwen

Na ruim zeventien jaar leiding te hebben gegeven aan de RvA, neemt Jan van der Poel op 22 juni a.s. afscheid als bestuurder van de RvA. Mede ter gelegenheid daarvan organiseert de RvA op 3 juni a.s. een symposium voor klanten en stakeholders, met als thema: De waarde van vertrouwen.

Het symposium
Dit symposium geeft een blik van buiten op het belang van georganiseerd vertrouwen in producten, diensten en gedrag van organisaties. Hoe voegt dit waarde toe?

Wij hebben ons voor het thema van dit symposium laten inspireren door het thema van de aankomende Wereldaccreditatiedag op 9 juni 2019: ‘Accreditatie: waarde toevoegen aan de keten’. Bekijk de video (met Nederlandse ondertiteling).

Programma
Het symposium vindt plaats op 3 juni 2019 in TivoliVredenburg in Utrecht en wordt geopend door Yvonne van Rooy, voorzitter van de raad van toezicht van de RvA. TEDx-spreker, filosoof en internationaal trendwatcher Ruud Veltenaar is keynotespreker en moderator. Tevens geven gastsprekers Ronnie van DiemenBernd Kroon en Femke de Vries hun visie op het thema van dit symposium.

Meer informatie over het programma en de sprekers vindt u op: rva.nl/symposium.

Meld u aan
Registreer direct via onderstaande button om u aan te melden voor dit symposium. Deelname is kosteloos; het betreft een besloten bijeenkomst.

Doelgroep: Dit symposium is bedoeld voor relaties van de RvA uit de private en publieke sector en de wetenschap.

REGISTREER DIRECT!

Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief, met daarin onder andere: nieuwe accreditaties, internationale ontwikkelingen en interessante vacatures. Of volg ons via LinkedIn.