RvA-publieksverslag 2018: ‘De waarde van vertrouwen’

De Raad voor Accreditatie heeft zijn publieksverslag over 2018 gepubliceerd. Dit jaar is het thema De waarde van vertrouwen.

Foto_publieksverslag_in_handen2

Het verslag geeft een beeld van onze activiteiten in 2018 en de ontwikkelingen op het gebied van conformiteitsbeoordeling. Daarnaast geven verschillende belanghebbenden bij het werk van de RvA hun visie op de waarde van vertrouwen. Aan het woord komen Hans de Jong (president van Philips Nederland), Sijmon Hage (Factory Director van Nutricia Cuijk), Paul Hesselink (CEO van Kiwa) en Tjibbe Joustra (voorzitter van de Onderzoeksraad voor Veiligheid).

Bekijk het publieksverslag en het financieel jaarverslag:
Publieksverslag 2018
Financieel jaarverslag 2018
Mogelijk vindt u dit ook interessant:
Op 3 juni a.s. organiseren wij voor onze klanten en stakeholders het gelijknamige symposium ‘De waarde van vertrouwen’. Dit symposium wordt mede ter gelegenheid van het afscheid van Jan van der Poel als bestuurder van de RvA georganiseerd. Kijk op rva.nl/symposium voor meer informatie over het programma, de sprekers en deelname.

Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief, met daarin onder andere: nieuwe accreditaties, internationale ontwikkelingen en interessante vacatures. Of volg ons via LinkedIn.