RvA en NEN in ‘Doe maar duurzaam’ van RTL-Z

In december 2020 waren de RvA en NEN te zien in een uitzending van RTL-Z’s ‘Doe maar duurzaam’.

Accreditatie_normalisatie__duurzaamheid

Samenwerking
RTL-Z heeft de RvA benaderd met de vraag om bij te dragen aan een uitzending van hun informatieve programma ‘Doe maar duurzaam’. Dit programma staat in het teken van duurzaam ondernemen, duurzame technieken en diensten.

De RvA greep deze kans met beide aan en zocht daarin ook de samenwerking met NEN. Met als gezamenlijk doel om de kijkers van dit programma te informeren over de toegevoegde waarde van normalisatie en accreditatie in relatie tot het gerechtvaardigd vertrouwen in duurzame producten en diensten. Dit sluit aan bij onze ambitie om accreditatie meer over het voetlicht te brengen en we kijken terug op een mooie samenwerking met NEN als waardevolle partner in de kwaliteitsketen.

Uitzending
De uitzending vond plaats op zaterdag 12 december en is in de dagen daarna nog viermaal herhaald. Bekijk de hele uitzending via RLTZ of de Youtube-video van onze bijdrage.

 

Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief, met daarin onder andere: nieuwe accreditaties, internationale ontwikkelingen en interessante vacatures. Of volg ons via LinkedIn.