RDW Testcentrum geeft kijkje in de keuken aan RvA-medewerkers

Op vrijdag 4 oktober vertrok een volle touringbus met medewerkers van de RvA richting Lelystad voor een jaarlijkse personeelsexcursie. Op het programma stond een bezoek aan RDW Testcentrum. Het bezoek stond in het teken van een leerzame kennismaking met de veelheid van activiteiten die het testcentrum uitvoert, maar ook het opdoen van nieuwe kennis en ontwikkelingen.

Medewerkers_RvA_krijgen_uitleg_van_RDW_in_testauto

Het RDW Testcentrum is een onafhankelijk testlaboratorium voor voertuigtechniek. Door diverse presentaties deelde het testcentrum informatie over de organisatie en haar activiteiten en over wat de waarde van accreditatie voor hen betekent. Ook werd de RvA meegenomen in de toekomstvisie van de organisatie en werden de plannen voor de nieuwbouw van het testlaboratorium gepresenteerd.

De RvA-medewerkers werden door enthousiaste medewerkers van het testcentrum meegenomen in diverse demonstraties en activiteiten. Zij deelden hun kennis over onder andere automatische rem- en antislipsystemen, het testen van banden en geluid en de nieuwste speed-pedelecs (en de registratie ervan). De beleving werd compleet doordat RvA-medewerkers zelf met auto’s en speed-pedelecs op het terrein mochten ‘testen’. De RvA bedankt het RDW Testcentrum voor hun gastvrijheid en voor deze bijzondere, leerzame ervaring.

Lees ook:
De RvA werkt aan zijn toekomst

Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief, met daarin onder andere: nieuwe accreditaties, internationale ontwikkelingen en interessante vacatures. Of volg ons via LinkedIn.