Presentaties en foto-impressie van RvA-symposium beschikbaar!

In dit extra nieuwsbericht over het symposium ‘De waarde van vertrouwen’ deelt de RvA de beschikbare presentaties van gastsprekers en een selectie van de mooiste foto’s van deze inspirerende dag.

De presentaties
Op 3 juni 2019 vond het RvA-symposium ‘De waarde van vertrouwen’ plaats, dat mede ter gelegenheid van het afscheid van Jan van der Poel als bestuurder van de RvA is georganiseerd.

Tijdens het symposium werden relaties van de RvA geïnspireerd door diverse gastsprekers die hun visie gaven op het thema de waarde van vertrouwen.
Via onderstaande links kunt u een aantal van deze presentaties downloaden:

Foto-impressie
Gedurende het symposium zijn er foto’s gemaakt door fotografe Carilijne Pieters. Hieronder treft u een selectie van de mooiste sfeerbeelden.
Let op: Volgens overeenkomst met de fotografe zijn deze foto’s zijn uitsluitend bestemd voor eigen gebruik van de RvA. Wilt u één of meerdere foto’s graag voor persoonlijke en/of bedrijfsdoeleinden gebruiken, dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen via communicatie@rva.nl.

Mogelijk vindt u dit ook interessant:

Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief, met daarin onder andere: nieuwe accreditaties, internationale ontwikkelingen en interessante vacatures. Of volg ons via LinkedIn.