Geslaagde tweede Klantbijeenkomst in Eindhoven!

Op 21 januari vond in Eindhoven een RvA-Klantbijeenkomst plaats. We spraken met acht deelnemers. Zij representeerden diverse medische- en testlaboratoria en inspectie-instellingen. Met hen spraken wij over hun ervaringen met de dienstverlening van de RvA.

Tijdens deze zogeheten ‘onderweg-naar-huis-bijeenkomsten’ gaan wij in gesprek met een groep klanten om kennis met elkaar te maken en om te praten over de dienstverlening en samenwerking met de RvA.

Na de geslaagde eerste Klantbijeenkomst aan het einde van vorig jaar, is de RvA ook deze keer weer zeer tevreden over de opbrengst van de bijeenkomst in Eindhoven. Aan bod kwamen onder andere de doorlooptijden van het accreditatieproces, hoe medewerkers de beoordelingen door de RvA beleven en de interpretatie van normen door klanten en beoordelaars.

“Het was een hele levendige sessie waarbij één van de deelnemers zelfs opstond voor een presentatie. Er waren veel opmerkingen en ook vragen. Het was kritisch en constructief. Het is goed om met elkaar in gesprek te zijn. Ook de toelichting van mijn collega’s over hoe wij werken was nuttig. Even uit de waan van de dag en naar elkaar luisteren. Dit blijven we doen. ”, aldus Roeland Nieuweboer (voorzitter raad van bestuur RvA).

In februari vindt de laatste klantbijeenkomst plaats in Zwolle. Hierna analyseert de RvA de uitkomsten van alle bijeenkomsten in zijn totaliteit, om deze vervolgens te gebruiken om de dienstverlening en samenwerking voor zijn klanten te optimaliseren. En natuurlijk houden wij u daarvan op de hoogte.

Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief, met daarin onder andere: nieuwe accreditaties, internationale ontwikkelingen en interessante vacatures. Of volg ons via LinkedIn.