Gerespecteerd RvA-Lead Assessor Peter van de Leemput overleden

Op 14 januari 2019 bereikte ons het verdrietige bericht dat onze voormalige collega en Lead Assessor Peter van de Leemput op 10 januari op 67-jarige leeftijd is overleden.

Peter was chemicus van opleiding en was vanaf het begin betrokken bij (de ontwikkeling van) de Raad voor Accreditatie en zijn rechtsvoorgangers. Hij heeft zowel nationaal als internationaal bijgedragen aan de totstandkoming van verschillende (versies van) ISO- en NEN-normen en was de voorzitter van de werkgroep die de allereerste versie van de ISO/IEC 17025 tot stand bracht.

Peter was een gerespecteerd Lead Assessor en RvA-specialist ISO/IEC 17025, die via zijn beoordelingen meer dan zijn steentje heeft bijgedragen aan de kwaliteitsontwikkeling van vele kalibratie-, test- en medische laboratoria. Peter was een zeer gewaardeerde, plezierige en geliefde collega die zijn kennis en kunde met veel enthousiasme met zijn collega’s en teamleden deelde.

Wij zijn verdrietig en koesteren de mooie herinneringen aan een markante RvA-er en een bijzonder mens. Onze gedachten zijn bij zijn echtgenote, hun kinderen en partners en kleinkinderen. Wij wensen hen alle sterkte en kracht om dit verlies te kunnen dragen.