COVID-19-maatregelen RvA aangepast

De Raad voor Accreditatie heeft sinds de uitbraak van het coronavirus een webpagina met eigen COVID-19-maatregelen gepubliceerd. Deze pagina is geüpdatet.

Nu de overheid weer adviseert om zoveel mogelijk vanuit huis te werken, heeft de RvA zijn maatregelen hierop aangepast. De belangrijkste wijzigingen zijn:

  • Het ontvangen van bezoek op ons kantoor is slechts beperkt mogelijk.
  • Accreditatiebeoordelingen kunnen remote of indien wenselijk op locatie plaatsvinden. Beoordelingen op locatie zijn alleen mogelijk onder de voorwaarde dat anderhalve meter afstand houden mogelijk is. Is dit niet of onvoldoende het geval, dan vindt de beoordeling remote of deels remote plaats. Ook geldt vanzelfsprekend nog steeds dat de klant en de teamleden akkoord gaan met de beoordeling op locatie.
  • Voor de beoordelingen in het buitenland volgt de RvA nog altijd het reisadvies van het ministerie van Buitenlandse zaken. Alleen in landen met kleurcode groen en geel is een beoordeling op locatie mogelijk. Dit geldt zowel binnen als buiten de EU.

Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief, met daarin onder andere: nieuwe accreditaties, internationale ontwikkelingen en interessante vacatures. Of volg ons via LinkedIn.