Besluiten jaarlijkse algemene vergadering IAF en ILAC 2018

Eind oktober organiseerden de wereldwijde overkoepelende accreditatie-organisaties ILAC (International Laboratory Accreditation Cooperation) en IAF (International Accreditation Forum) in Singapore hun jaarlijkse algemene vergadering.

nternationale harmonisatie
Vijf medewerkers van de RvA hebben deelgenomen aan de jaarvergaderingen van deze bijeenkomst, die tevens in het teken stond van het 25-jarig jubileum van IAF. Op deze manier levert de RvA ook op mondiaal niveau een actieve bijdrage aan een verdere internationale harmonisatie van geaccrediteerde conformiteitsbeoordeling.

Besluiten
Hieronder staan de links naar de besluiten die tijdens deze vergaderingen zijn genomen. Omdat de twee organisaties op een aantal gebieden intensief samenwerken, worden er ook gemeenschappelijke besluiten genomen in een gezamenlijke vergadering. Deze besluiten staan aan het eind van beide documenten.

De resoluties van de 22e Algemene Vergadering van ILAC.
De resoluties van de 32e Algemene Vergadering van IAF.

Meer informatie
Meer informatie over de vergaderingen en de twee organisaties vindt u op de website van IAF en ILAC.


Mogelijk vindt u dit ook interessant:
Nieuwsbericht 2018: Positief resultaat Peer Evaluatie 2018


Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief, met daarin onder andere: nieuwe accreditaties, internationale ontwikkelingen en interessante vacatures. Of volg ons via LinkedIn.