RvA past eigen COVID-19-maatregelen aan na persconferentie

29-09-2020

Op maandag 28 september 2020 heeft het kabinet in een persconferentie bekend gemaakt dat de maatregelen worden aangescherpt om de verspreiding van het coronavirus in Nederland verder tegen te gaan. Ook de RvA heeft zijn eigen COVID-19-maatregelen aangepast.

De belangrijkste wijzigingen zijn:

  • Voor periode van 30 september t/m 20 oktober 2020 geldt dat er geen beoordelingen op locatie zullen plaatsvinden in zowel binnen- als buitenland. Alle geplande locatiebeoordelingen vinden met ingang van 30 september remote plaats. Indien dit niet mogelijk is worden deze herpland.
  • Geplande bijeenkomsten tussen 30 september t/m 20 oktober 2020, op ons kantoor of op externe locaties, gaan niet door. We zullen de afspraken zo veel mogelijk omzetten in een remote afspraak via de IT-applicatie MicroSoft (MS) Teams. Wanneer dit niet lukt, wordt de afspraak uitgesteld of afgezegd.
  • Onze medewerkers werken met ingang van 30 september 2020 weer volledig vanuit huis en zijn bereikbaar op het mobiele telefoonnummer of via e-mail.
  • Het algemene telefoonnummer (030 23 94 500) van de RvA blijft zoveel mogelijk bereikbaar. Wanneer de receptioniste niet aanwezig kan zijn, wordt er automatisch doorgeschakeld naar een ingesproken bericht. Hierin worden verdere instructies gegeven om op een andere manier met ons in contact te komen.  

Op de pagina rva.nl/maatregelen staat een overzicht van alle maatregelen die de RvA heeft getroffen. Wanneer deze weer wordt gewijzigd, dan plaatsen wij hierover een update op onze nieuwspagina.


Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief, met daarin onder andere: nieuwe accreditaties, internationale ontwikkelingen en interessante vacatures. Of volg ons via LinkedIn.