Ontwikkeling rapportagetool voor accreditatiebeoordelingen is officieel gestart

19-12-2019

Ontwikkeling rapportagetool voor accreditatiebeoordelingen is officieel gestart

Op dinsdag 17 december 2019 heeft de Raad voor Accreditatie (RvA) de samenwerking met softwareleverancier Betty Blocks officieel ingeluid met de ondertekening van een contract.

Efficiënter, gemakkelijker en veiliger
Na een intensief aanbestedingsproces is door de RvA en Betty Blocks de wederzijdse keuze gemaakt voor een samenwerking. Betty Blocks gaat de RvA helpen bij de ontwikkeling van een digitale rapportagetool voor accreditatiebeoordelingen.


De RvA kan met deze rapportagetool de verschillende (administratieve) stappen in het beoordelingsproces beter faciliteren voor zijn klanten en accreditatiebeoordelaars. Zo zal de tool fungeren als centraal communicatiepunt bij accreditatiebeoordelingen, waarin documenten in een beveiligde digitale omgeving geüpload kunnen worden. Hierdoor wordt het proces niet alleen gemakkelijker en efficiënter, maar ook veiliger.
 

Actief in 2020
De RvA kijkt uit naar de samenwerking met Betty Blocks en verwacht dat de rapportagetool medio de eerste helft van 2020 wordt opgeleverd. Diverse klanten, RvA-medewerkers, Lead Assessoren en vakdeskundigen worden bij de ontwikkeling betrokken.

 

Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief, met daarin onder andere: nieuwe accreditaties, internationale ontwikkelingen en interessante vacatures. Of volg ons via LinkedIn.