Website: Werken voor de RvA nu 'live'!

12-06-2017

Om succesvol te blijven als Nationale Accreditatie-instantie, is het belangrijk dat de RvA blijvend beschikt over een breed netwerk van experts / beoordelaars. We gebruiken voor het aantrekken van deze specialisten het eigen RvA-netwerk al veelvuldig. Aanvullend hierop gaan we actief gebruik maken van de sociale media, zodat we nog beter toegang  krijgen tot de benodigde expertise. Zoals aangekondigd in ons onlangs verschenen Publieksverslag 2016 is sinds vandaag de hiervoor speciaal ontwikkelde website http://www.werkenvoorderva.nl/ ‘live’ gegaan.

Met het ‘live ‘ gaan van deze nieuwe website is een eerste stap gezet om ook deskundigen te bereiken die niet actief op zoek zijn naar (freelance) opdrachten maar die zelf wel gebruik maken van of actief zijn op eigen (sociale) netwerken. De website www.werkenvoorderva.nl is dan ook ontwikkeld om onze recruitmentstrategie adequaat te ondersteunen. Deze nieuwe website wordt regelmatig ververst met nieuwe opdrachten, testimonials en binnenkort ook onze eigen RvA-bedrijfsvideo. 

Wij zijn natuurlijk nieuwsgierig naar uw mening over onze nieuwe website en nodigen u dan ook  graag uit om de website http://www.werkenvoorderva.nl/ te gaan bezoeken!

Uw feedback is van harte welkom via contact@rva.nl.