Conference World Accreditation Day

9 juni 2016 - Den Haag

Accreditatie: zelfregulering en toezicht

 

 

9 juni is Wereld Accreditatie Dag, met dit jaar als hoofdthema "Accreditation: A global tool to support Public Policy", ofwel accreditatie ter ondersteuning van overheidsbeleid en -toezicht.

De Raad voor Accreditatie (RvA) organiseert op deze middag een conferentie over dit thema met als genodigden de belanghebbenden van de RvA, en in het bijzonder alle belanghebbenden vanuit publieke beleidsmakers en toezichthouders.

 

Locatie en programma

De conferentie vindt plaats in Meeting Center New Babylon in Den Haag (naast Den Haag CS). Voor een routebeschrijving en parkeermogelijkheden verwijzen wij graag naar de website van New Babylon.

Het programma ziet er als volgt uit:

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 12.30 inlooplunch
  • 13.00 Plenaire bijeenkomst
  • 14.00 Subsessies met de thema's Veiligheid & Milieu, Voedselveiligheid en Kwaliteit van Zorg
  • 15.30 Plenaire afsluiting met paneldiscussie
  • 16.30 Borrel

Registratie voor de conferentie is inmiddels gesloten. Mocht u zich nog willen aanmelden, neemt u dan contact op met Kiki Hagethorn van Groenhof congresorganisatie.

 

Sprekers en presentaties

Voor meer informatie over de sprekers van deze conferentie verwijzen wij u naar de sprekerspagina op deze website. Hier kunt u ook de presentaties van de verschillende sprekers terugvinden na afloop van de conferentie.

 

Voor meer informatie over de sprekers van de conferentie verwijzen wij u naar de sprekerspagina op deze website. Hier kunt u ook de presentaties van de verschillende sprekers terugvinden na afloop van de conferentie.

 

Sprekers

 

World Accreditation Day Poster
World Accreditation Day Poster

.